Foredrag med Tore Sunde -Rasmussen «Toppen er målet»

Bli med til toppen med Tore


Toppen er målet. Et foredrag om lyst og vilje, mål og måloppnåelse.
Dette er en historie om å sette seg mål og ha drømmer. Om seier og nederlag.
Om å ha vilje og mulighet til å realisere. Det er utenfor komfortsonen, i den fysiske virkelighet at ting skjer. Det er der du utvikler deg raskest.

Jeg viser at det er viktig å ha tro på egne ferdigheter, styrke selvtillit og selvfølelse, se mulighetene og ikke begrensningene. Alt hva jeg snakker om og synliggjør gjennom spektakulære bilder og film er selvopplevd. Jeg garanterer deg et foredrag som du aldri vil glemme.

Velkommen til en spennende kveld på Spor:5

Spor:5

20 feb kl. 20.00

Dørene åpner kl. 19.00

Billettpris 275,-

Kjøp billett

andre artister


Daniel Levin + Schlippenbach/Narvesen duo

Impro + nyMusikk = Spor 5, 3.mars. Billetter selges i døra, 150kr | 80kr (stud./medl.) DANIEL LEVIN Cellisten Daniel Levin er en av de virkelig fremadstormende improvisatorer nå til dags, med base i New York. Han har vært med på å utgi over 20 album, og er en spennende og markant stemme på den internasjonale samtids- og improvisasjonsscenen. Til Stavanger kommer han med sitt soloprosjekt. Levins musikalitet skinner gjennom i hans åpenbarende nyanser som gir en subtil innsikt i hvor langt instrumentet kan strekkes. Hans musikk gir rom for en virkelig intens og meditativ lytteopplevelse. ---- SCHLIPPENBACH/NARVESEN DUO Den legendariske tyske friformpianisten Alexander von Schlippenbach møter en av den yngre generasjonens perkusjonister, Dag Magnus Narvesen. Duoen spiller improvisasjonsmusikk med intrikate sykluser og fraser som fletter seg sammen på en unik måte. Det blir friimprovisasjon med høy kompositorisk kompetanse på både mikro- og makronivå. Alexander von Schlippenbach (f.1938) er en av initiativtakerne og innovatørene til progressiv jazzmusikk i Europa. Han er og har vært retningsgivende på den europeiske improvisasjonsscenen helt siden han grunnla The Glode Unity Orchestra på 60-tallet. Schlippenbachs musikk blander frie og moderne klassiske elementer, og tonespråket vandrer ofte mellom abstrakte klangflater og jazzens tradisjoner. I de senere år har han samarbeidet med musikere som Kenny Wheeler, Misha Mengelberg og Aki Takase. Dag Magnus Narvesen (f.1983) er en slagverker fra Stavanger som har markert seg sterkt både på den norske og internasjonale improvisasjonsscenen med sin egen stemme. Med forankring i 60-tallets progressive jazz og inspirasjon fra moderne musikk fra begynnelsen av det tjuende århundre frem til i dag, skaper han musikk både som improvisator og komponist. Han leder selv et mangfold av ensembler, slik som hans egen oktett DAMANA, Dag Magnus Narvesen Kvintett og Fluxed Markings.