Blå:Trå konsert med Paal Nilssen-Love

Det er endelig klart for Blå:Trå besøk av Paal Nilssen-Love! Fra Stavanger med bopel i Portugal er trommeslager, komponist og bandlederen Paal en av improvisasjonsjazzen mest aktive og etterspurte musikere.


Med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim fra 1994 til 1996, har han blitt en internasjonalt anerkjent musiker kjent for sitt energiske og fantasifulle trommespill. Paal er en allsidig, innovativ og kompromissløs musiker som jobber mange slags formater, fra solo til duo/trio/kvartett og store band. Han viser også jevnlig sine evner som konsertarrangør bl.a. av festivalen All Ears og nå sist Jazzknappleik i Bergen og Stavanger. En av hans store prosjekter er det kritikerroste bandet Large Unit.
Når Paal nå skal gjøre Blå:Trå workshop og konsert er det mye mulig i stort format han kommer til å jobbe hvor mange av studentene ved UiS blir involvert.
Paal har spilte på et utall plater og jobbet utrolig mange spennende musikere opp gjennom årene. Vil du sjekke ut mer; https://www.paalnilssen-love.com/
Gratis workshop mandag 12. og tirsdag 13. oktober.

KJØP BILLETT

andre artister


Pubkor / Spor 5

Koronaviruset tvang Pubkoret i kne, men nå er det nok! I stedet for å vente på bedre tider tilpasser vi oss virus og smittervernregler - og prøver oss med et nytt Pubkor, denne gang på Spor 5, i hjertet av Stavanger. Her kan vi holde behørig avstand og samtidig være nok folk til å føle at vi er en gjeng. Pubkor? Hva er det, tenker du kanskje? Det lurer jeg fremdeles på. Det er et månedlig “kor” for absolutt alle som har lyst til å synge sammen. Jeg forbereder en fin sang som jeg tror mange syns det er gøy å synge. Kom gjerne med forslag. Jeg lager noen stemmer, legger en plan. Jeg sier hvilken sang vi skal synge dagen før selve arrangementet, hvis noen har lyst til å høre litt på den. Dere får tekst når dere kommer. Selve “øvelsen” starter kl. 20. Da bruker vi en time, kanskje halvannen på å lære sangen, og vi synger sammen og koser oss glugg. Baren er åpen. Når alle har lært sangen og alle er happy avslutter vi helt uhøytidelig med å filme en fremføring - bare som et minne. Neste måned gjentar vi forhåpentligvis hele greia, med en annen sang. Altså, ingen forkunnskaper, ikke noe forarbeid, ingen forpliktelser - annet enn at du kommer, at du har lyst til å være med, at du synger med den stemmen du har. Hvem: Dette er for ALLE som har lyst! Hvor: Spor 5 Hvorfor: Jeg har så mange gode grunner til å gjøre dette at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Det får bli en annen gang. Vi sees på Pubkor! mvh Nils Christian Fossdal