Christmas for Cowboys x 6

For femte året på rad inviterer Helldorado, The Tramps, Flying Shoes og The Brigade til julefest! Etter utsolgte konserter i fjor setter vi i år opp seks konserter fredag 18., lørdag 19. og søndag (ekstrakonsert) 20. desember. Samme intime plass som før: Spor 5. Bli med på denne tradisjonen og kom i julesteming!


Christmas For Cowboys ble utgitt på CCAP i desember 2016 og fikk fin omtale av blant annet The Wilhelmsens: «Christmas For Cowboys er det fineste julealbumet du kommer til å høre i år, om du bare har en liten hang til country og rock, samt setter pris på en av verdens fineste stemmer. »

Etter julekonserten i 2016 skrev Odd Bjerga følgende: «Eg hadde ein fantastiske drøm i nått. Eg drømte eg va på ein konsert med et band som hette «The Flying Heldorado Tramps Brigade – With Shoes», eller någe sånt. Og konserten va et eldorado med 12-15 fantastiske musikere med all slags instrumenter, og bare de beste melodiane fremført av de beste vokalistene. Der va bare et minus med heila greiå: Konserten tok slutt! Eg måtte klyba meg i armen for å sjekka om det faktisk va ein drøm. Det va då eg våkna – og fant ut at det ikkje va ein drøm ligavel. Eg va der og opplevde den fantastiske konserten. Nå kan dokker trega, dokker som ikkje va der. Og dokker må kanskje venta et heilt år – mens me kan leva på det et heilt år.»

KJØP BILLETT

andre artister


Pubkor / Spor 5

Koronaviruset tvang Pubkoret i kne, men nå er det nok! I stedet for å vente på bedre tider tilpasser vi oss virus og smittervernregler - og prøver oss med et nytt Pubkor, denne gang på Spor 5, i hjertet av Stavanger. Her kan vi holde behørig avstand og samtidig være nok folk til å føle at vi er en gjeng. Pubkor? Hva er det, tenker du kanskje? Det lurer jeg fremdeles på. Det er et månedlig “kor” for absolutt alle som har lyst til å synge sammen. Jeg forbereder en fin sang som jeg tror mange syns det er gøy å synge. Kom gjerne med forslag. Jeg lager noen stemmer, legger en plan. Jeg sier hvilken sang vi skal synge dagen før selve arrangementet, hvis noen har lyst til å høre litt på den. Dere får tekst når dere kommer. Selve “øvelsen” starter kl. 20. Da bruker vi en time, kanskje halvannen på å lære sangen, og vi synger sammen og koser oss glugg. Baren er åpen. Når alle har lært sangen og alle er happy avslutter vi helt uhøytidelig med å filme en fremføring - bare som et minne. Neste måned gjentar vi forhåpentligvis hele greia, med en annen sang. Altså, ingen forkunnskaper, ikke noe forarbeid, ingen forpliktelser - annet enn at du kommer, at du har lyst til å være med, at du synger med den stemmen du har. Hvem: Dette er for ALLE som har lyst! Hvor: Spor 5 Hvorfor: Jeg har så mange gode grunner til å gjøre dette at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Det får bli en annen gang. Vi sees på Pubkor! mvh Nils Christian Fossdal