Hopp til hovedinnholdet

For tredje året på rad inviterer Helldorado, The Tramps, Flying Shoes og THE BRIGADE til julefest!

Etter utsolgt konsert i fjor setter vi i år opp to konserter fredag 14. desember, kl 18 og 21. Samme intime plass som før: Spor 5. Bli med på denne tradisjonen og kom i julesteming!

Gjesteartist i år er fantastiske Anja Natascha Lindløv.

Christmas For Cowboys ble utgitt på CCAP i desember 2016 og fikk fin omtale av blant annet The Wilhelmsens: «Christmas For Cowboys er det fineste julealbumet du kommer til å høre i år, om du bare har en liten hang til country og rock, samt setter pris på en av verdens fineste stemmer. »

Etter julekonserten i 2016 skrev Odd Bjerga følgende: «Eg hadde ein fantastiske drøm i nått. Eg drømte eg va på ein konsert med et band som hette «The Flying Heldorado Tramps Brigade – With Shoes», eller någe sånt. Og konserten va et eldorado med 12-15 fantastiske musikere med all slags instrumenter, og bare de beste melodiane fremført av de beste vokalistene. Der va bare et minus med heila greiå: Konserten tok slutt! Eg måtte klyba meg i armen for å sjekka om det faktisk va ein drøm. Det va då eg våkna – og fant ut at det ikkje va ein drøm ligavel. Eg va der og opplevde den fantastiske konserten. Nå kan dokker trega, dokker som ikkje va der. Og dokker må kanskje venta et heilt år – mens me kan leva på det et heilt år.»