Hopp til hovedinnholdet

På grunn av den senere utvikling ifm koronapandemien er det besluttet å utsette den planlagte konserten lørdag 14. nov. med Coppola. Det jobbes med å finne ny passende dato. Vi beklager, men ønsker velkommen til Coppola senere. Coppola er Matias Kuoppala, sanger og skuespiller fra Finland, bosatt i Sandnes. Han jobber som skuespiller ved Rogaland Teater, men har også skrevet sanger i årevis som han nå skal presentere i en intimkonsert på Spor 5. Matias har tidligere vært sanger og låtskriver i bandet Jack Dalton Orchestra i Finland, og jobbet som freelance-sanger før han begynte å skrive for sitt soloprosjekt Coppola. Musikken til Coppola er sterkt influert av folk og klassiske singer-songwriters, mens tekstene er sterke og presise skildringer av relasjoner og ensomhet, nærhet og avstand, både evige og moderne temaer. Som live-artist beveger Coppola lytteren med sin nerve, intimitet og kraftfulle stemme.

Matias har tidligere vært sanger og låtskriver i bandet Jack Dalton Orchestra i Finland, og jobbet som freelance-sanger før han begynte å skrive for sitt soloprosjekt Coppola.

Musikken til Coppola er sterkt influert av folk og klassiske singer-songwriters, mens tekstene er sterke og presise skildringer av relasjoner og ensomhet, nærhet og avstand, både evige og moderne temaer.

Som live-artist beveger Coppola lytteren med sin nerve, intimitet og kraftfulle stemme.

KJØP BILLETT