Hopp til hovedinnholdet

DET PENE BÆN er klar for konsert på Spor 5. DET PENE BÆN er kjent som et heftig rockeband og synger på dialekt. Målet med konserten på Spor 5 er å skape liv og stor stemning.

Det Pene Bæn spiller rock med elementer fra flere sjangre inkludert reggae, funk, ska, punk, country og rockabilly. På konserten vil bandet feire Jarles Valles soloalbum SARDIN NYGGELEN (2020). Albumet fikk anerkjent terningkast fire i Stavanger Aftenblad. Geir Flatø skriver: «Ikke noe snikksnakk. Mer musikk takk.»

Det Pene Bæns album «Hilsen fra Brusand» (2018) fikk hederlig terningkast fire i Stavanger Aftenblad. Geir Flatø skriver: «Det innfri med en spenst som om gjengen aldri skulle ha forlatt rampelyset» og «Du kan ikke holde gode menn nede».

Med røtter i 1979 er DET PENE BÆN et av distriktets mer seiglivede band. Første plateutgivelse var helt tilbake i 1981 med singelplaten «Voksent Liv».
Besetningene har variert i årenes løp. Spesielt har forbruket av bassister vært stort. For sikkerhets skyld stiller derfor bandet på konserten med 2 habile og dyktige bassister.
Bandet består for øvrig av erfarne ringrever. Så her ligger alt til rette for en aften med Full Rulle og God Gang!

DET PENE BÆN er:
Øyvind Dørum – Vokal
Jarle Valle- – Gitar
Thomas Ognedal Matre – Bass og Gitar
Steinar Oldereide – Tangenter og Bass
Stein Egil Hana – Trommer

KJØP BILLETT