DET PENE BÆN

DET PENE BÆN er klar for konsert på Spor 5. DET PENE BÆN er kjent som et heftig rockeband og synger på dialekt. Målet med konserten på Spor 5 er å skape liv og stor stemning.


Det Pene Bæn spiller rock med elementer fra flere sjangre inkludert reggae, funk, ska, punk, country og rockabilly. På konserten vil bandet feire Jarles Valles soloalbum SARDIN NYGGELEN (2020). Albumet fikk anerkjent terningkast fire i Stavanger Aftenblad. Geir Flatø skriver: «Ikke noe snikksnakk. Mer musikk takk.»

Det Pene Bæns album «Hilsen fra Brusand» (2018) fikk hederlig terningkast fire i Stavanger Aftenblad. Geir Flatø skriver: «Det innfri med en spenst som om gjengen aldri skulle ha forlatt rampelyset» og «Du kan ikke holde gode menn nede».

Med røtter i 1979 er DET PENE BÆN et av distriktets mer seiglivede band. Første plateutgivelse var helt tilbake i 1981 med singelplaten «Voksent Liv».
Besetningene har variert i årenes løp. Spesielt har forbruket av bassister vært stort. For sikkerhets skyld stiller derfor bandet på konserten med 2 habile og dyktige bassister.
Bandet består for øvrig av erfarne ringrever. Så her ligger alt til rette for en aften med Full Rulle og God Gang!

DET PENE BÆN er:
Øyvind Dørum – Vokal
Jarle Valle- – Gitar
Thomas Ognedal Matre – Bass og Gitar
Steinar Oldereide – Tangenter og Bass
Stein Egil Hana – Trommer

KJØP BILLETT

andre artister


Pubkor / Spor 5

Koronaviruset tvang Pubkoret i kne, men nå er det nok! I stedet for å vente på bedre tider tilpasser vi oss virus og smittervernregler - og prøver oss med et nytt Pubkor, denne gang på Spor 5, i hjertet av Stavanger. Her kan vi holde behørig avstand og samtidig være nok folk til å føle at vi er en gjeng. Pubkor? Hva er det, tenker du kanskje? Det lurer jeg fremdeles på. Det er et månedlig “kor” for absolutt alle som har lyst til å synge sammen. Jeg forbereder en fin sang som jeg tror mange syns det er gøy å synge. Kom gjerne med forslag. Jeg lager noen stemmer, legger en plan. Jeg sier hvilken sang vi skal synge dagen før selve arrangementet, hvis noen har lyst til å høre litt på den. Dere får tekst når dere kommer. Selve “øvelsen” starter kl. 20. Da bruker vi en time, kanskje halvannen på å lære sangen, og vi synger sammen og koser oss glugg. Baren er åpen. Når alle har lært sangen og alle er happy avslutter vi helt uhøytidelig med å filme en fremføring - bare som et minne. Neste måned gjentar vi forhåpentligvis hele greia, med en annen sang. Altså, ingen forkunnskaper, ikke noe forarbeid, ingen forpliktelser - annet enn at du kommer, at du har lyst til å være med, at du synger med den stemmen du har. Hvem: Dette er for ALLE som har lyst! Hvor: Spor 5 Hvorfor: Jeg har så mange gode grunner til å gjøre dette at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne. Det får bli en annen gang. Vi sees på Pubkor! mvh Nils Christian Fossdal