Hopp til hovedinnholdet

Etter 56 utsolgte forestillinger på Alle fantastiske ting fant Espen Hana i vår frem pianoentertaineren i seg og satte opp soloshowet «Ein mann og et piano». At Hana er storform for tiden, vitnet også kabaretkonserten Ein mann og et piano om. På Rogalandsturneen i vår og sommer var alle showene utsolgt. Aftenbladets anmelder Leif Tore Lindø trillet en femmer på terningen og ga Espen følgende ord med på veien: «Hana er en meget god formidler, en mann som har det til felles med vafler at det blir veldig god stemning bare han er et sted. Han er god til å lese publikum, kjapp i replikken, improviserer og kler den (veldig) lause snippen denne kabaret-konserten han fått».

Forfatter: PK

Copyright bilde: Stig H. Dirdal

Etter Åpenbaringen er ferdigspilt på Rogaland Teater i høst, skal Espen Hana igjen bytte ut teaterscenen med konsertscenen. Han er klar for ekstraforestillinger av kabaretkonserten «Ein mann og et piano» på Spor5 i oktober og november. Her inviterer Espen deg med på en musikalsk reise i sitt eget liv.
Hana er ikke kun aktuell på scenen i høst. I midten av oktober debuterer han som forfatter med boken Espen Hana edru og uten filter. Boken handler om oppveksten, familien, Pedersgadå og løgne folk han har truffet. Men også om livet som piano-entertainer og trubadur. Om fraværende fedre og milde mormorer og bedugga bargjester som han har spilt for.
Edru og uten filter er også Espen på Spor 5 når han setter opp ekstraforestillinger av «Ein mann og et piano». Her tar skuespilleren, artisten og forfatteren deg med tilbake til røttene sine, til menn med piano og med stemmen som sitt uttrykksmiddel. Han geleider deg gjennom sitt eget liv med små, egenkomponerte musikalske historier om ungdomsforelskelse, samlivsbrudd og å finne en ny kjæreste til det Edith Piafske i oss alle. Kort sagt historier om livets tilskikkelser i stort og smått.
Espen innvier deg også i sitt livs soundtrack, der du får stifte bekjentskap med låter som har preget hans verden. Sting, Tom Waits, Elton John og Cornelis Vreeswijk m.fl får alle tildelt sin plass i denne kabaretkonserten.
Gjør deg klar til en musikalsk helaften sammen med «Ein mann og et piano» – levert med musikalitet, innlevelse og humor.