Hopp til hovedinnholdet

DDet er med tungt hjerte vi har måttet ta det drastiske valget å avlyse resterende forestillinger av «Endelig sammen igjen» med Mia Gundersen og Espen Hana som skulle spille på Spor 5 i mars. Det har blitt en alt for stor risiko å gjennomføre forestillinger i en hverdag hvor billettsalget har endret seg drastisk og det ikke finnes noe støtteordninger lenger som bransjen trenger så sårt for å gjennoppbygge kulturbransjen. Vi trodde mars skulle være en god måned for denne type forestillinger men i en hverdag med fortsatt høy smitte og et publikum som ikke er klar for hverdagen så går det sterkt utover oss. - Vi må dessverre legge forestillingen på is til normale tider igjen. Vi beklager på det sterkeste til alle som har kjøpt billetter. Alle vil bli kontaktet for å få refusjon sier produsent Kim Are Røsok i Mikrofonen Produksjoner AS.

Mia og Espen har kjent hverandre lenge. De er begge fra Stavanger og har jobbet sammen på Rogaland teater i flere år. Der har de spilt både ektepar, Evita og Che sammen, samt laget Evert Taube Cabaret på stavangersk.

Etter mange år på hver sin kant av landet, har de endelig funnet sammen igjen på scenen.

I forestillingen får du møte Mia og Espen rundt et flygel, hvor de kaster små og store skåblikk på livet både før og nå. Det blir latter og tårerer i tett parløp. Men mest av alt blir det både musikalsk og ikkje minst LØYE, så de seie i Stavanger.

Mia trenger knappest noen presentasjon, hun er hele Norges Mia, med en CV de fleste bare kan drømme om. Alt fra musikaler til Grand Prix til Norske talenter. Espen er fast ansatt skuespiller på Rogaland Teater og han er også en glimrende pianist og sanger. Han har tidligere gjort show med Jan Eggum, Pia Tjelta Karoline Kruger og Britt Synnøve Johansen og selvfølgelig Mia, og nå endelig møtes de igjen.

Regi: Torfinn Nag

Arr. Mikrofonen Produksjoner AS

KJØP BILLETT