Hopp til hovedinnholdet

Kristin, fra Frekhaug utenfor Bergen er en formidler, og med underfundige betraktninger og lune sanger fra pianokassen høster hun både tårer og latter på sine konserter. I høst slipper hun albumet “Alle slags dager”, og markerer med denne turnéen 10 år som soloartist med langstrakt turné i Norge. Siden Kristins debut, har hun vært stadig på reis med nye album i bagasjen, og jevnlig spilling av sine sanger på NRK P1.

På konserten får du høre Kristins sanger som er en blanding av pop, jazz og med en nerve fra folkemusikktradisjonen. Konsertene til Kristin er ektefølte, varme og nære. Som en del av jubileumsmarkeringen har hun invitert med seg sine gode venner Ingelin og Hildegunn i duoen “Garness”, som er kjent for sine nydelige arrangementer og ektefølte fremføringer med glassklare toner mens de betrakter et vell av rariteter av instrumenter til å akkompagnere dem. De har vokst opp sammen, og denne konserten blir en spesiell kveld, der de er med på flere av Kristins sanger og fremfører også noen av sine egne sanger.

Hun har også med seg et heidundrandes band som består av gitarist Espen Tappel (spiller bl.a. med Sigvart Dagsland), cellist og vokalist Jenny Zett (Trygve Skaug), trommis Torjus Nevland (Darling West), bassist Markus Gundersen og lydmann Jon Anders Aagard. Sammen med sitt band og korister, løfter de taket og skaper musikk som toner lenge etter at musikken har sluttet å spille.

”Et ekstraordinært talent. Hun lager sofistikert og spennende popmusikk, som oftest sjarmerende lavmælt uten store fakter. Kristin er en strålende vokalist og låtskriver.” – Avisen Østlendingen

Velkommen til en nydelig kveld her på Spor 5!

KJØP BILLETT

MERK; early bird billett før 1. sept; kr. 260,-