Hopp til hovedinnholdet

- Et snev av evig Hver gang vi møtes-aktuelle Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen tar med seg de nye sangene fra det ferske albumet «Et snev av evig» til Spor 5. I tillegg til det musikalske repertoaret vil Lars Saabye Christensen lese dikt mellom låtene. Ensemblet består av Ivar Anton Waagaard ved flygelet, Frida Fredrikke Waaler Wærvågen på cello, Christian Lundqvist på slagverk, Daniela Reyes Holmsen på akkordeon og Geir Holmsen på kontrabass.

«Et snev av evig» er Maj Britt Andersens nye album, et samarbeid med Kringkastingsorkestret, med musikk av Geir Holmsen og tekster av Saabye Christensen. Utgivelsen følger opp det dobbelt Spellemann-nominerte albumet «Et stille sted» fra 2018. Kringkastingsorkestret fargelegger Holmsens vakre melodier, med Maj Britts umiskjennelige stemme, som formidler Saabye Christensens ettertenksomme tekst på en strålende måte.

Her er tekstforfatter Lars Saabye Christensens egne ord om albumet: – Å synge, komponere og skrive er høyst personlig. Men det skal aldri være privat. Det skal åpne rom som lytteren kan gå inn i med sin erfaring. Det prøvde vi på vår første plate, «Et stille sted», og det er målet vårt med «Et snev av evig», som vi ser på som bind II i en trilogi. Vi er kort sagt opptatt av vår musikalske synsvinkel. Kanskje man kan si det på denne måten: disse sangene er ganske enkelt livet ifølge oss, slik vi ser det fra vår plass i tid og rom.

Arr. Mikrofon produksjon AS

KJØP BILLETT