Hopp til hovedinnholdet

Vi gleder oss til å få besøk av en av landets mest aktive og etterspurte musikere; den dyktige saksofonisten og komponisten Martin Myhre Olsen (28). Han er utdannet ved NTNU i Trondheim og har gjort seg så positivt bemerket at han i fjor ble utnevnt til NTNU-ambassadør.

Forfatter: hk

Han er sentral i band som Spellemannsvinner Hegge, Wako og Megalodon Collective, og har turnert og jobbet med artister som Chick Corea og Trondheim Jazzorkester & Come Shine. I tillegg driver han sitt egne prosjektbaserte ensemble «MMO-Ensemble» som til nå har gitt ut albumene «Lonely Creatures» (2016), en musikalsk fantasifortelling for oktett, og «Any Day Now», et verk for 12 musikere basert på tekster av Emily Dickinson, James Baldwin, Joseph Conrad og e. e. Cummings.

Myhre Olsen vil komme til Stavanger allerede mandag 21. oktober og vil gi workshops/øvelser i to dager før konserten. Til konserten har han arrangert musikk for et stort ensemble med følgende dyktige musikere som vil medvirke på konserten sammen med Olsen.
Anna Klungre – vokal, Jonah Lowry – trompet, Svein Are Presthus – altsax, Joscha Ernst – tenorsax, Laurits Husø – tuba, Jone Randa – bassklarinett, Audun Lillekjendlie – piano, Victor Pedersen – gitar, Vetle Aakre Laupsa – kontrabass,
Benjamin Sagebø – trommer og selvsagt Martin Myhre Olsen – sax.

Bill. kr. 100,- (50,- for stud./medl. SJF) – billetter til konserten selges i døra fra kl. 19.15.