Hopp til hovedinnholdet

Velkommen til Standup Stavanger sine storsatsinger på Spor 5 denne våren. Vi sparker i gang den første kvelden med en helt vill lineup. Kjente fra TV, radio og podcaster, men det er på standup-scenen de er best. Sikre deg billetter nå til en uforglemmelig kveld.

Sigrid Bonde Tusvik har med tiden blitt en av landets mest populære komikere. Allsidig som alltid har mye på hjerte, som kommer til uttrykk gjennom kruttsterk standup, musikalske innslag og karakterer. I 2020 hadde hun premiere på sitt første soloshow Heks on the Beach, som rullet 5’ere og 6’ere på terningen hos alle de største anmelderne. Det er umulig å ikke bli underholdt og engasjert når hun fyrer løs fra scenekanten. Sammen med Lisa Tønne utgjør hun Tusvik & Tønne, Norges største podcast med flere hundretusener faste lyttere hver uke.
Sjur Koppen startet karrieren med å vinne prisen for «årets nykommer» i 2014 på Humorfest i Bergen, og har med årene bevist at det ikke var et lykketreff. Nå er han fast inventar på Latter i Oslo, og fikk sitt gjennombrudd i 2020 da han var med på sesong 3 av Latter Live – der klippet hans nå er sett over 1 million ganger. En ekte komikers komiker. Vitsene er smarte, og punchene kommer som en mitraljøse. I tillegg til at han har veldig god improvisasjon med publikum.
Hallvard Dyrnes, også kjent fra Latter Live, hvor også klippet hans er sett over 1 million ganger. Han er en av de faste konferansierne på Latter i Oslo, og opptrer naturligvis på alle de største scenene i landet. I tillegg er han å se i TV-serien Hvite gutter på TV-Norge og en rekke YouTube-kanaler, samt podcaster. Han er en av landets beste improvisatører, mesterlig kjapp i replikken, som gjør det veldig kjekt at han blir med oss denne kvelden på Spor 5.
Inia James, født i Australia, men har bodd i Norge i over 10 år. Bråkjekk og full av selvtillit liker han å fortelle om alt vi gjør feil her i landet. Ta alt han sier med en klype salt, for det er bare tull. Men hysterisk morsomt. Inia er en pyramidespiller, en impulsiv investor som har satt større deler av ungenes utdanningspenger i kryptovaluta. Han har en norsk samboer og to barn, som gjør at han stadig har forklaringsproblemer når han må rettferdiggjøre all tiden han bruker på skyggesiden av internett. PS: Standupen hans er på australsk denne kvelden.
Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker, og har over 600 opptredener i 90 forskjellige byer og bygder – med flere opptredener ute i Europa. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Er solid hos alle publikumsgrupper, har god improvisasjon, og en forskjærlighet for ordspill og tørr humor.

KJØP BILLETT