Hopp til hovedinnholdet

De to professorene Tor Yttredal ( UiS) og Vigleik Storaas (NTNU) møtes igjen for å være med å avslutte det mildest talt utfordrende jazz året for Maijazz . Denne duo konserten og Petter Wettre/Petru Popa duo setter punktum for Maijazz 2020.

Tor Yttredal og Vigleik Storaas møttes første gangen for over trettifem år siden, som studenter ved jazzlinja i Trondheim. Etter det har de fortsatt samarbeidet, selv om arbeidet på hver sin front ikke har skapt så mange åpninger for å musisere sammen. De spilte sammen på Elin Rosselands «Fair play», spilt inn i 1988, og de var med på «Far to go» med Norma Winstone, ei plate som ble spilt inn i 1992.

Siden den gang har de samarbeidet i mange sammenhenger og beholdt en inderlig kontakt, og i 2015 kom innspillingen»Chamber» ut på plateselskapet Inner Ear. To år etter kom etterfølgeren «Space in Between» på samme plateselskap.

Vi gleder oss til å høre denne vakre musikken og disse flotte musikerne live på Spor:5.

Line-up: Tor Yttredal saksofon. Vigleik Storaas flygel

KJØP BILLETT

KJØP KVELDSPASS HER til både Tor Yttredal & Vigleik Storaas pluss Petter Wettre & Petru Popa

CASH FREE
MaiJazz er CASH FREE. Alt billettsalg kun med kort betaling. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nettet på forhånd.

Praktisk informasjon for våre konserter angående smittevern:

Du skal være trygg på konsert hos oss!

Vi oppfordrer publikum til å kjøpe billett på forhånd grunnet begrenset kapasitet.

Alle konsertene gjennomføres i henhold til myndighetenes pålegg om smittevern. Selv om vi for tiden har lite smitte i vår region, kan dette endres og vi har alle et ansvar til å opprettholde smittevernsreglene:

Dersom du har eller kjenner symptomer på sykdom, skal du holde deg hjemme.
Vi opprettholder 1 metersregelen.
Hånddesinfeksjon vil være tilgjengelig og husk god hånd- og hostehygiene.