Hopp til hovedinnholdet

For hvert menneske som lever på jorden finnes det minst én unik melodi. Noen melodier arves, andre lånes og noen glemmes. Plutselig en dag forsvinner en av de mest folkekjære og kjente melodiene i verden. Har den gått tapt i alt mylderet av lyd, eller finnes den der ute et sted? Vi legger ut på en reise i melodiens og harmoniens verden, i jakten på den forsvunne melodien.

Denne barneforestillingen bygger på samspillet mellom musikk, dans og drama. Den nykomponerte musikken henter inspirasjon fra ulike genre og i motiver som finnes i den eldre og nyere musikkhistorien, fra wienervals til sambarytmer. Forestillingen er en god arena for barn å utforske sin musikalitet og kreativitet, og vi håper den vil føre til at skapertrang og skaperevne vekkes i det unge publikummet.

Andreas Wetås Jara (cello) skaper denne nye familieforestillingen sammen med Phil Martin Mc Dermott (gitarist), Marie Gårseth Gathe (skuespiller), Ingrid Hatleskog (danser), Ragnhild Thoring (kunstnerisk rådgiver), Mia Koch (kostymedesigner), Anna Elisabeth Frøiland (illustratør og designer) og Anja Maria Nilssen Krag (illustratør og designer).

KJØP BILLETT
Merk; det er mulig å kjøpe familiebillett.