Hopp til hovedinnholdet

Forestillingen «Ung mann (23)» er den første forestillingen til Konstant Teater. Forestillingen skildrer en ung mann midt i studietiden. Han har gode venner, en kjæreste og en familie som er tilstede og bryr seg, men har han noen å betro seg til? Er problemet at han ikke tørr eller at han ikke kan? Hva skjer når man aldri tørr å være sårbar med noen andre enn seg selv? Fortellingen fortelles gjennom tankerekker, indre monologer og et dypdykk i underbevisstheten til hovedkarakteren, samt skildringer av livet sett fra hovedkarakterens øyne, der vi leter etter det komiske og tragiske ved det å være ung og det å være menneske. Musikk, tekst og bevegelse vil være bærende elementer. Forestillingen er skrevet og komponert av Konstant teater. Konstant teater består av Vebjørn Søberg, Hanna Margrethe Muir, Thea Louise Mohagen Lekang, Alexandra Bråss og Herman Hilde Pedersen. Tekniker: Lars Nilsen Samuelsen Plakatdesign: Alexandra Bråss Logo: @utendekning TURNÉDATOER: SPOR 5 // STAVANGER: 29-30. juli 2022, Kl.19.00

Fortellingen fortelles gjennom tankerekker, indre monologer og et dypdykk i underbevisstheten til hovedkarakteren, samt skildringer av livet sett fra hovedkarakterens øyne, der vi leter etter det komiske og tragiske ved det å være ung og det å være menneske. Musikk, tekst og bevegelse vil være bærende elementer.
Forestillingen er skrevet og komponert av Konstant teater. Konstant teater består av Vebjørn Søberg, Hanna Margrethe Muir, Thea Louise Mohagen Lekang, Alexandra Bråss og Herman Hilde Pedersen.
Tekniker: Lars Nilsen Samuelsen
Plakatdesign: Alexandra Bråss
Logo: @utendekning

KJØP BILLETT (29. juli)