Hopp til hovedinnholdet

Vi gleder oss sinnsykt til Lørdag, 24 September for da skal vi endelig feire slippet av plata "Walk with us" som kom ut i August. Etter 2 år med konserttørke er vi overtente og vi garanterer en hardslåtende og svett releasekonsert.

OM ALBUMET:
I ”Walk with Us” får du servert 10 låter hvor fellesnevneren for de fleste er at de har en viss depressiv tilstand over seg, og gir ett visst innblikk i tiden vi har vært igjennom.
Låtene forteller om de tingene man ikke nødvendigvis snakker så høyt om som angst, depresjon og negative følelser. Men den inneholder og ironi og humor, som når trommisen ved ett uhell kappet av seg deler av en finger, det måtte det bli en låt av!
Musikkmessig har ”Walk with us” en mer samlet musikalsk retning enn debu-talbumet «Echolomania». Den er tyngre og mer in your face. Samtidig er det typiske Wolf on Fire lydbildet gjennomgående.
Resultatet er blitt ei fantastisk plate som vi endelig er klare til å presentere, og når Kurt Ballou og Alan Douches gir tommel opp og anerkjenner jobben som er lagt ned er det likevel verdt det!..”

OM WOLF ON FIRE:
Wolf On Fire er et hardrockband fra Stavanger etablert i 2011, som har som mål å bringe rock og metal noe annerledes, noe uventet.
Hvert av bandmedlemmene bidrar med påvirkninger fra et bredt spekter av musikalske sjangere som har gjort bandet til det det er i dag; en mørk og fengende hardrock ulik noe annet. De lager musikk uten noen regler, og skammer seg ikke over å gjøre det personlig.
Tekstene er ofte inspirert av eksistensielle spørsmål om liv og død, mental helse, sannhet og løgner, ensomhet, forståelse og fortvilelse samt observasjoner av samfunnet vi alle prøver å overleve i.
Wolf on fire har bygget seg opp et rykte som et forrykende liveband som jobber hardt for å gi publikum valuta for pengene. De elsker å spille konserter og det syns.
Under pandemien har Wolf on Fire skrevet og spilt inn deres andre album «Walk with us». Som ble gitt ut 5 august 2022.

BANDET BESTÅR AV:
Christian Øvrevik (Vox/Gitar)
Arild Nådland (Trommer)
Jóakim Snær Sigurðarson (Bass)
Andreas Haugland (Gitar)

HØR PLATA HER:
https://open.spotify.com/album/0JwVoDME0tKibIrgIEo40s…

KJØP BILLETT