Hopp til hovedinnholdet
  • Lørdag 16. september 2023
  • 21:00
  • Spor 5
Kjøp billett

D`Sound

Det blir premiere på Stavanger jazzforums nye clubkonsept Beats & Baluba når selveste D`Sound med sin originalbesetning gjester Spor 5!

Lyden av D’Sound var noe så unorsk som en miks av acid jazz, soul, R&B, funk, pop og drum’n’ bass, og skapte et originalt lydbilde som raskt ble omfavnet av både kritikere og «hvermansen» da de debuterte med singelen “Real Name” i 1996. Den ble det årets mest spilte singel på norsk radio. Tidlig i 1997 kom debutalbumet “Spice of Life” som det ble sluppet hele syv singler fra D’Sound begynte nå sakte, men sikkert å få oppmerksomhet utenfor Norge. De turnerte med Roachford i Tyskland, hadde fullpakket konsert på The Jazz Café i London og klubber i Sverige og Danmark. Da D’Sound besøkte Japan på promoturné i forbindelse med albumlanseringen ble de første internasjonale bandet som spilte live på MTV Japan. I sommer skal den originale trioen Simone Eriksrud, Kim Ofstad og Jonny Sjo ut på tur og ta utgangspunktet i den fantastiske skiva “Spice of Life” med det helt unike lyd bilde de har klart å skape. Og i september er det klart for et etterlengtet gjensyn i Stavanger når D`Sound skal sørge for heftig klubbstemning på Spor 5.
DJ 99 – Guttorm Andreasen, kjent og kjær programleder og DJ fra NRK og en dullion klubber og festivaler siden 1979, åpner og avslutter kveldene med «Klubb Beats & Baluba», full av rytmisk, livsglad, svett og sexy musikk!»
Stavanger Jazzforums nye klubbkonsert serie «Beats & Baluba» blir som tittelen tilsier en kveld fylt med beats, grooves, rytmer og fest. Stolene blir fjernet til fordel for en intim ståkonsert med umiddelbar
nærhet til scene og artist.
Vi tar sikte på å presentere ca 3 artister pr halvår, og fellesnevneren er beatbaserte konserter, med innslag av funk, soul, electronica, latin, afrobeats, acidjazz, reggae, hiphop og andre kjekke ting som får kroppen til å røre på seg.
I tillegg booker vi inn Dj som åpner og avslutter kvelden med et livsbejaende, svett og sexy dj sett!»