Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 16. februar 2024
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Ein kvell på byn med Valhammer, Samana Rising og Senex

Valhammer e inne i sitt andre tiår med egenproduserte musikk godt rotfesta i amerikansk musikktradisjon frå slutten av 70- å begynnelsen av 80- tallet. Ein dash Soul, litt Southern Country Rock og ein touch av West Coast. Me ga ut ei plata i 2016, innspelt i Sheffield, Alabama, å har i tillegg te det gitt ut to singlar. Me har dei siste 5-6 årå jobba iherdigt med ei nye plata som me håbe kan sleppas om ikkje alt for lenge.

Valhammer består av:
Svein Ove Sivertsen: Trommer og Perkusjon
Leif Egil Helgeland: El-Gitar
Odd Brommeland: Keyboards
Eirik Hanssen: Akustisk gitar og sang
Hanne Svendsen: Sang og perkusjon
Alf Inge Valhammer: Bass og Sang

16.2 kan me lokka med et forsterka lag beståane av både blåserekka å ekstra koristar. Me glede oss veldig!

Gå på Spotify elle YouTube og varm opp

https://open.spotify.com/playlist/707yLzmQVnPLeVq2FPIaep…

Valhammer – YouTube

 

Samana Rising har vært aktive siden 2016. Bandet er kjent for et lydbilde der de blander ulike stilarter som rock, pop, blues og soul.

Samana Rising gav tre singler i løpet av 2017 og 2018, før debutalbumet «Days Without You» ble lansert i april 2020. Jørgen Manke var produsent, og innspillingen foregikk i studioet Storyteller Recording på Kvernaland. Albumet ble gitt ut på både LP og CD, i tillegg til digital distribusjon.

Samana Rising har spilt en rekke konserter siden starten, og stått på de fleste scener i Stavanger og på Jæren. En pandemi og et par barnefødsler har ført til at bandet har hatt enkelte pauser, men det er et tilbakelagt stadium. Nå satses det igjen for fullt, med konserter og ikke minst ny musikk!

På scenen er Samana Rising kjent for å spille tett og energisk, med vokalist Hanne Sivertsen som et naturlig midtpunkt. De siste årene har hun også fått god støtte av korist Henriette Hodne. Med to gitarister som ikke er soloredde, og en rytmeseksjon som lever for groove, går du aldri feil når du går for Samana Rising!

Youtube: https://www.youtube.com/@samanarisingofficial
Spotify: https://open.spotify.com/artist/7fJxwOVogu3kof6WDsVB8G
Instagram: https://www.instagram.com/samanarisingofficial/

Senex er et sangkor med orkester for sangglade voksne, med røtter tilbake til 1979. Koret ble etablert som et TenSing kor under navnet «Rock». Koret hadde den gang sine røtter blant ungdom i Kvernevik, men etter mange kjekke år gikk koret over i historien på slutten av 80-tallet. Etterhvert ønsket noen av de tidligere medlemmene i Rock å ta opp igjen gamle kunster, og etablerte voksenkoret Senex i 1990. På denne måten kunne man markere røttene fra TenSing-tiden, men likevel være et kor for voksne. Senex er et blandakor m/orkester som består av rundt 30 personer, repertoaret inneholder rock, pop og gospel. Vi har fokus på entusiasme, likeverd, sangglede og et godt miljø. Vårt slagord er som vi synger i en av våre sanger «Vi trenger hverandre»

Samana Rising

Senex