Hopp til hovedinnholdet
  • Søndag 27. august 2023
  • 18:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Konsert Guerrero-Capitano Tango Duo

Velkommen til en opplevelse utenom det vanlige! Med storbesøk fra Argentina, ønsker Stavanger tangoverksted både medlemmene våre og andre til en innholdsrik konsert i våre nydelige lokaler på Spor 5 på Jernbanen i Stavanger.

Siden vi holder av en del plass til dansegulv (ja, for siste del av konserten vil det være muligheter for tangodansere å ta seg en svingom på parketten!), vil det være begrenset antall billetter, så her er det bare å sikre seg plass.

Guerrero-Capitano Tango Duo består av Leonel Capitano (stemme og bandoneon) og Agustín Guerrero (piano) og er en av de mest komplette manifestasjonene av et nytt og ekte språk i argentinsk musikk. Samarbeidet mellom disse to artistene er utvilsomt en utmerket syntese av de mest genuine forslagene fra den nye argentinske musikken, og fremfører en konsert som består av et repertoar som utelukkende består av verk av deres forfatterskap, blant annet kan vi finne tangoer med tekster og musikk av Capitano, der de mest aktuelle temaene tas opp; instrumentalverk av Guerrero med tango og folkloristiske kjennetegn, men med språket fra samtiden; og en serie komposisjoner med musikk av Guerrero og tekster av Capitano.