Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 16. juni 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

nyMusikk: sommeravslutning

Musikk i strukturert og ustrukturert form på Spor 5 16.juni! Både samtidsmusikere og trofaste fremtidsmusikk-lyttere fortjener en ekte sommeravslutningsfest, og nyMusikk Stavanger dekker bordet (eller i hvert fall scenen) med bobler for enhver smak.

Dørene åpner: 19:30
Konsertstart: ca 20:00
📌
Aksiom trio
+
Kristoffer Alberts
Inga Margrete Aas
Guoste Tamulynaite
—–
Først ut er Aksiom trio, en liten bit av det større ensemblet Aksiom – aksiomensemble.no. De holder til i Oslo (*grøss*), men vi har dristet oss til å invitere dem til andre siden av fjellet likevel. Fordi «keep your friends close, and your enemies closer», osv. Trioen i Aksiom er heldigvis våre venner, og Jonas Cambien (preppa piano), Ingvild Nesdal Sandnes (cello) og Johanne Hugland (fiolin) vil spille musikk av både seg selv og andre.
Etter denne gjengen + en kjapp pause inntas scenen av én lokal helt og to fremmede helter, nemlig Kristoffer Alberts (saksofoner), Inga Margrete Aas (bass) og Guoste Tamulynaite (elektronikk). Disse står for den mer ustrukturerte og improviserte delen av konserten, som enhver sommeravslutning med respekt for seg selv selvsagt bør inneholde.
Anbefaler at dere googler disse musikerne, for de har opp gjennom årene gjort ganske mye kult som du kan lese om andre steder på internett.
—–
Vi gleder oss!! Kom, sleng deg ned og hør musikk som du aldri har hørt før og som du muligens aldri kommer til å høre igjen?
📌
Konserten koster 150kr for de fleste, men 80kr for medlemmer i nyMusikk. Billetter selges kun i døren.
📌
Unntak: konserten er GRATIS for alle flittige og late studenter som fortsatt oppholder seg i byen selv om de strengt talt burde vært reist hjem nå.
📌
Musikken som spilles først:
Jonas Cambien – Tree (solo piano)
Jonas Cambien – Rooms (trio)
Inga Margrete Aas – Renters rente – et radioresitativ (urfremførelse!)
Aron Dahl – Feeling sad about the past and being unable to articulate the future (trio)
—–
Arrangør: nyMusikk Stavanger. Foreningen mottar midler fra Norsk kulturfond og Stavanger kommune for å kunne lage konserter. Det er de glade for.