Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 17. mars 2023
  • 21:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Philip Lassiter

Gjør dere klare for en dose groovy funk når Phil Lassiter og bandet hans inntar Spor 5 i mars! Vi rydder vekk stoler og bord og gir rom for bevegelse. Men det er helt og fullt opp til dere publikummere om dere begrenser det til heftig tapping med skotuppen, eller lar det bli dans på parketten!

Phil Lassiter er opprinnelig fra Alabama i USA. Han krysser funk, jazz, soul og pop på lekent vis. Musikken har vært hans greie helt siden han som seksåring lærte seg å spille Amazing Grace på piano. Han beskriver seg selv som godt rotfestet i Alabama-gospel, Texas-funk og New Orleans-jazz.

Den drevne trompetisten, komponisten og arrangøren har en lang karriere som trompetist, multi-instrumentalist og arrangør. Han var i mange år leder av blåserekken i Prince sitt band the New Power Generation – the NPG Hornz.

Ellers kan vi fortsette med namedropping herfra og ut, men la oss bare nevne noen få storheter innen jazz, soul, pop og hip-hop som har nytt godt av hans musikalske ferdigheter: Al Jarreau, Erykah Badu, Anderson .Paak, Jill Scott, Timbaland og The Isley Brothers. Besøker du nettsiden hans philthyfunk.com, får du hele lista og mer til om hans musikalske bravader.

I løpet av karrieren har Phil Lassiter fått intet mindre enn 11 Grammy-priser. Han kommer til Spor 5 med et funky band på seks som skal gjøre sin første konsert i Norge. Be there or be square!

KJØP BILLETT