Hopp til hovedinnholdet
  • Lørdag 30. september 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Randi Tytingvåg trio med gjester – releasekonsert og bokslipp

Releasekonsert og bokslipp! Album: HJEM Bok: HJEMOVER RANDI TYTINGVÅG TRIO m/gjester Randi Tytingvåg Trio (Dag Vagle, Erlend E. Aasland) har skapt et unikt lydbilde inspirert av folk, jazz og visesjangeren. I år feirer de 10 årsjubileum og markerer dette med nytt plateslipp. «Hjem» er deres femte album sammen. Randi har skrevet musikken og tekstene er skrevet i nært samarbeid Helge Torvund. Denne gang har de skrevet om lengselen etter å finne veien hjem. For å finne veien må vi stadig forvalte erfaringene våre og lytte oss fram til hvem vi er nå. Både som enkeltindivider og som samfunn.

Trioen opptrer på «gamlemåten»; alle tre rundt én mikrofon. Her kommer du tett på musikken og historiefortellingen. Uttrykket deres minsker avstanden mellom sal og scene. Denne kvelden har de også med seg de fabelaktige gjestemusikerne Tarjei Nysted og Gjermund Silset. Sammen fremstår de som et særegent kammerorkester med stor dynamisk spennvidde.

Denne kvelden feirer vi også et bokslipp. I anledning det nye albumet har Randi skrevet boken «Hjemover.» Hun ville gjerne dele litt mer av historiene bak sangene. Mer av prosessen. Hun deler tanker hun har gjort seg etter en tøff sykdomsperiode og en pandemi som forsterket og kompliserte situasjonen ytterligere. Boken tar utgangspunkt i sanglyrikken fra albumet «Hjem». Den kan leses for seg eller som en fordypning i sangene. Helge Torvund er redaktør.

Randi Tytingvåg – vokal
Dag Vagle – gitar, vokal, kor
Erlend E. Aasland – tenorgitar, banjo, mandola, kor

Gjestemusikere:
Tarjei Nysted – nøkkelharpe, fele, mandolin, marxophone, skipsklokker, cymbal
Gjermund Silset – kontrabass

www.tytingvaag.no