Hopp til hovedinnholdet
  • Torsdag 25. januar 2024
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Silje Nergaard med Espen Berg

Vi starter 2024 med intimkonsert med en av landets mest populære artister Silje Nergaard som kommer til Spor 5 og Stavanger med sin musikalske samarbeidspartner jazzpianisten Espen Berg,

Espen Berg har en omfattende karriere både med prosjekter i eget navn og som etterspurt musiker i andre prosjekt. Han har til felles med pianister som Keith Jarrett, Brad Mehldau og Leif Ove Andsnes med flere at han er offisiell Steinway artist, vi snakker pianist i verdensklasse. Sammen har de plukket sanger fra Siljes omfattende musikalske katalog med vakre, nedstrippede versjoner av hennes mest kjente materiale, blant annet Be Still My HeartThe WaltzJapanese Blue og ikke minst Tell Me Where You’re Goingi tillegg til en del nytt og spennende materiale.

Med sine 18 albumutgivelser har Silje Nergaard turnert verden over med musikken sin, og låtene hennes blir stadig covret internasjonalt. Hennes utgivelse At First Light er, med sine over 140.000 solgte eksemplarer, Norges mestselgende jazzalbum gjennom tidene.

Espens dynamiske og lekne pianospill gjør at Siljes vakre og egenartede stemme virkelig får skinne i dette nydelige musikalske samspillet som er blitt omtalt som ren balsam for ører, hjerte og sjel.

Mer info om SILJE NERGAARD

Mer info om ESPEN BERG 

KJØP BILLETT HER

KJØP MEDLEMSKAP 2024 Stavanger jazzforum HER