Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 24. mars 2023
  • 21:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Standup på Spor 5: Bård Tufte Johansen

Det er klart for tredje klubbkveld i rekken av Stavanger Standup sine populære månedlige events på Spor 5. Nok en gang er det en sterk og morsom line up det skiltes med når Bård Tufte Johansen, Henrik Todesen, Jan Gausel, Zacharias Halkjelsvik og Kjetil Melkevik entrer scenen!

KOMIKERNE:
Bård Tufte Johansen har siden nittitallet laget en rekke humorprogrammer: Lille Lørdag, Åpen post, Tazte Priv, Team Antonsen, Ut i vår hage 1 & 2, Tre brødre som ikke er brødre, Brille, og leder nå flaggskipet i gullrekka på NRK, Nytt på Nytt. I 2014, etter en lang TV-karriere la Bård seg ut på karrierens største utfordring – Standup. Han hadde premiere med Mann (44) på Latter, og reiste landet rundt med til sammen over 200 opptredener, hvorpå han filmet showet som senere ble sendt på TV. Og samme året stakk han også av med Komiprisen på NRK for «årets standup-komiker».

Henrik Thodesen er også en meget etablert komiker, programleder og skuespiller kjent fra Torsdag Kveld fra Nydalen på TV2, Tina og Bettina-figurene fra filmen med samme navn, og medvirket i en rekke andre filmer og TV-programmer. Han er en trygg og svært kreativ underholder, som gjør alt fra å gripe vitser rett fra nyhetsbildet, ta hverdagsobservasjoner på kornet, og har veldig mange gode historier på lur.

Jan Gausel er en up-and-coming komiker som med røverhistoriene sine alltid får latterbrøl fra salen. Spøker om alt mellom himmel og jord, men oftest mest på bekostning av seg selv. Og der er det mye å hente. Født og oppvokst i ghettoen i Stavanger, har han hatt en noe mer fargerik barndom enn de fleste av oss. Han har en fetish for skavanker, og lurer på: «Hva gjør man egentlig hvis man må spy mens man kjører bil?»

Zacharias Halkjelsvik, en komiker som er oppvokst i Oslo og har mye energi. Er for tiden i Bergen og står stand up der. Jeg prater om hvordan det er å gå på BI, Livet med ADHD, medisinering og testing av selvkontroll når man jobber på barneskolen. Det å ha et sosialt filter rundt ting man sier eller gjør er noe folk med ADHD sliter med, man kan også merke at man irriterer seg over ting i samfunnet eller i media noe som jeg får utløp for når jeg står på stand up scenen. Hvor direkte er for direkte egentlig?

Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker, og har over 600 opptredener i 90 forskjellige byer og bygder – med flere opptredener ute i Europa. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Er solid hos alle publikumsgrupper, har god improvisasjon, og en forkjærlighet for ordspill og tørr humor.

KJØP BILLETT