Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 26. mai 2023
  • 21:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Standup på Spor 5: Sturla Berg-Johansen

Klart for siste klubbkveld på Spor 5 for Standup Stavanger sine populære kvelder på Spor 5. Publikum får møte følgende fine humorister; * Sturla Berg-Johansen * Pål Rønelv * Ahmed Mamow * Joakim Olsen * Anders Olsen

KOMIKERNE:
Sturla Berg-Johansen er en av landets mest rutinerte komikere, med en fortellerevne som trollbinder salen. Han tar publikum med på sine villeste eventyr, uten sentralstimulerende midler. Det blir alltid en forestilling du ikke vil gå glipp av. Like elegant som Sturla har loset gjester og deltakere gjennom utallige TV-program, tar han publikummet med på en reise gjennom hele verden. Han begynner ofte en setning med: ”jeg vet ikke helt hvordan det skjedde…” og så befinner vi oss i Karibia, Sør-Øst Asia eller et sted i enorme Afrika. I en jungel eller fjelltopp. Kilimanjaro for eksempel, eller på et jorde midt i Paraguay. Sturla kan være befriende frekk, setter ting på kornet, og er alltid veldig morsom.

Pål Rønelv er en av Bergen mest rutinerte komikere. Folkelig galskap og bøttevis med selvironi er det en glede å se denne mannen på scenen. Han klarer å få det kjedeligste i hverdagen til å bli hysterisk morsomt. Han debuterte med å vinne en standup-konkurranse på danskebåten, nå er han med å drive Stand Up Bergen, og vi er kjempeglad for at han tar tiden til å besøke oss denne fredagskvelden.

Ahmed Mamow fikk sitt gjennombrudd i 2020 da han var med på Latter Live sesong 3, og har siden vært å se på «Lindmo» og «Kåss til kvelds» på NRK, og «Brille» på TV Norge, og i 2021 filmet han inn en pilotepisode for sin egen TV-serie på NRK, «Helsebrusjan». Bygget opp av funny bones tar han alltid salen med storm, og det er veldig spennende at folk endelig begynner å få øynene opp for denne hysteriske mannen.

Joakim Olsen etablerer seg mer og mer som en av de trygge komikerne i landet. Holder på i Standup Bergen, men reiser landet rundt, inkludert på Latter i Oslo. Med noen fysiske skavanker og flere mentale skavanker vasser han i sjølironi med en masterclass i det å adressere elefanten i rommet. Tabuer kveles med strupen, stigmaer sparkes ut døren, og resultatet er herlig standup.

Anders Olsen har legningen sjølironi. Han holder mikrofonen med begge hendene og kaller dem for “selv” og “hat”. Materialet har sterke referansepunkter og veldig mange “funny because it’s true”-øybelikk.

KJØP BILLETT