Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 21. april 2023
  • 21:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Standup på Spor 5: Tore Sagen

Standup Stavanger er klar med ny herlig kveld på Spor 5 når 5 feiende friske komikere entrer scenen, velkommen til; Tore Sagen, Raymond Falldalen, Jonny Bayer, Kjetil Melkevik og Silje Eriksen

KOMIKERNE:
Tore Sagen, kjent fra Papaya på podme.com, der han er fast paneldeltaker med Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim. Han har i en årrekke vært NRK-profil og er med i flere TV-produksjoner, først og fremst Side om side, og i tillegg ofte på TV Norges Brille m.m. Tore begynte for alvor med standup i 2018, da et av hans første gigger var i Stavanger foran 400 i salen på Hall Toll – som var en kjempesuksess. I etterkant har han blitt med gjengen i feelgoodistage og satt opp showet Tore Sagen gjør standup, som fikk terningkast 5 av NRK: «Når Tore Sagen inntar standup-scenen blir det både folkelig og vanvittig drøyt samtidig. Det sistnevnte funker klart best.

Jonny Bayer startet med standup i 2016, og på rakettfart gjorde han seg gjeldende i standup-miljøet i Bergen. Kort tid etter debuten vant han Comedy Fight Club på Ricks, og i mars 2018 debuterte han på engelsk på The Comedy Store i Hollywood. Jonny er en sjarmerende og uredd pratmaker som elsker å utforske faget. Han har god publikumskontakt og er kjapp i replikken, noe som gir ham frihet til å være spontan på scenen. I det siste har han vært i storform som konferansier på klubbscenene rundt om i landet.

Raymond Falldalen har en solid dose sjølvironi og gjenkjennelig humor. I 2019 sluttet han i trygg jobb og satset alt på å gjøre standup på heltid, og det funka veldig bra! Nå headliner han rundt på flere av de største klubbene i landet, i tillegg til å stadig turnere land og strand, og by og bygd. Han kom til finalen i Stand Up Bergens første Roast Battle-mesterskap, og etterlater seg alltid braklatter der han opptrer. Og i pandemien ble han forfatter av humor-romanen «Fine Nykker Og Et Nakkedrag».

Silje Eriksen, startet karrieren som stemmen på bussene i Stavanger, etter det ble «neste stopp» standup-scenen. Tøyeste og uredd gjør hun alt fra vitser om familien til imitasjoner av kjendiser med magen. I panikken av midtlivskrise, meldte hun seg på Comedy Box sitt standup-kurs og ble umiddelbart bitt av basillen. En av de mest hardtarbeidende humorspirene vi har her i oljebyen. Og selvfølgelig, veldig morsom.

Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker, og har over 600 opptredener i 90 forskjellige byer og bygder – med flere opptredener ute i Europa. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Er solid hos alle publikumsgrupper, har god improvisasjon, og en forkjærlighet for ordspill og tørr humor.

KJØP BILLETT