Hopp til hovedinnholdet
  • Fredag 24. februar 2023
  • 21:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Standup på Spor 5: Zahid Ali

Dette er Standup Stavanger sin klubbkveld nummer to, og varter opp med en nydelig blanding av ekstremt flinke komikere. Du får møte; Zahid Ali, Francisco Briceno, Per-Owe Helle, Christian Owe og Kjetil Melkevik

KOMIKERNE:
Zahid Ali er kjent fra en rekke suksessfulle TV-programmer, blant annet Rikets Røst, Nissene på låven, og flere sitcoms og filmer. Men det er på standup-scenen det hele begynte. Zahid har tidligere hatt enorm suksess med standup-showet Fremmedfrukt, og denne våren kommer han tilbake til oss med helt nye vitser.

Francisco Briceno er en klassisk komikers komiker. Vitsene er smarte, de kommer ut av det blå, og de kommer raskt. Han har et herlig merkelig sinn. Bor i Oslo, men kommer fra Kristiansand. Til tross for hans «bløde konsonanta», er vitsene kvasse, politisk ukorrekt, og vi digger det. Det er ingenting som fornærmer denne mannen, og han regner med det gjelder for oss også. Han er med i den nyeste sesongen av Latter Live på NRK – men det er enda bedre å se han live-live på Spor 5 denne fredagskvelden.

Per-Owe Helle går fra smell til smell i livet, men det er jo i nedoverbakke det går unna. Han er Murphys Lov på to bein. Men på scenen gnistrer han og tar deg med på opplevelser bare han har opplevd før. Bor i Bergen, men opptrer stadig på Latter i Oslo, og er å se i den nyeste sesongen av Latter Live på NRK.

Christian Owe har kun holdt på med standup i ett år, profesjonelt, men har hele livet vært komiker på vorspielet, på festen, og på nachspielet. Ekstremt sulten som jager på en hver gig han kan få. Er møllen som elsker scenelyset, og «gjør alt for den jævla kulturen».

Kjetil Melkevik, primus-motor i standupmiljøet i Stavanger. Er nå på sitt 8. år som komiker, og har over 600 opptredener i 90 forskjellige byer og bygder – med flere opptredener ute i Europa. I 2020 hadde han premiere på sitt første soloshow, «Fantomsmerter», som han reiste på turne med til 10 forskjellige byer. Er solid hos alle publikumsgrupper, har god improvisasjon, og en forkjærlighet for ordspill og tørr humor.

KJØP BILLETT