Hopp til hovedinnholdet
  • Lørdag 04. februar 2023
  • 20:00
  • Spor 5
Kjøp billett

Strengefest med Den Norske Amerikalinje, Anna Tara & Dag Vagle – utsolgt

DEN NORSKE AMERIKALINJE Akustisk gitarbasert trio med hovedvekt på låter innen country, blues og rootsmusikk. Den Norske Amerikalinje var grunnstammen i hobbybandet Strengemusikken, som gav ut sin selvtitulerte CD i 1998. Medlemmene i Strengemusikken ble etter hvert opptatt på hver sine områder, men DNA fortsatte med sporadiske konserter. I 2023 kan de feire 25 år som trio, og vil markere det med div. konserter.

Frank Eriksen
Velkjent musiker fra Stavanger. Har sammen med søsteren Rita utgitt flere kritikerroste album, vunnet Spellemannsprisen og fått flere utmerkelser. Har dessuten spilt med The Tramps, Queen Bees, og Strengemusikken. Har fått ry på seg som en allsidig roots, blues og countryartist.

Kjetil Ottesen
Har vært medlem i flere band gjennom mange år. Har markert seg på mange områder innen musikklivet, som gitarist og vokalist.

Bjørn Kallevig
Har vært aktiv i Stavangers musikkliv i en årrekke, som visesanger og medlem i band som Bernad Jenkins og Smalhans. Bidratt som låtskriver og tekstforfatter for Eriksen, Leif og Kompisane, Vamp, Sigvart Dagsland, Elin Furubotn o.a.

Stian Tønnesen
Den Norske Amerikalinje opptrer gjerne som trio, men hyrer også inn ekstra mannskap hvis anløpsforholdene krever det. Denne gangen blir DNA forsterket av multiinstrumentalist Stian Tønnesen, bl.a. kjent fra The Tramps, Strengemusikken og Vamp. Stian gav ut sin første soloplate i 2017.

DAG VAGLE & ANNA TARA VAGLE
Dag Vagle er en allsidig multi-instrumentalist kjent fra bl.a. Helldorado, The Tramps, Flying Shoes, Tytingvåg trio, Janove. Flittig benyttet live- og studiomusiker, kjent for sin fantastiske, og særegne stemme og sitt unike håndlag med diverse instrumenter.
Dag og Anna Tara framfører noen gåsehudfremkallende duetter og ballader som vil klinge fløyelsmykt i ørene lenge etter sengetid.

KJØP BILLETT